Entrepotwoning

Nieuws

Binnenkort!

lanenrijk 2b3 zuid

Lees hier het laatste nieuws

Header Open Huis 8 7 2023

Open Huis Weespersluis

Op zaterdag 8 juli a.s. van 14.00 tot 17.00 uur organiseren we een Open Huis in Weespersluis in Waterrijk, Vechtrijk en Lanenrijk! 

11 s3 Blauwhoed   XB2 Weespersluis cam008a v1

Inloopavond 8 juni aanstaande

Wil je meer weten over de nog beschikbare woniningen in Vechtrijk XB2? Kom dan op 8 juni tussen 17:00-19:00 uur naar het projectbureau in Weespersluis. Daar vertellen we je graag, onder het genot van een drankje, alles wat je wilt weten over de woningen. Het is een vrije inloop, dus kom wanneer het jou uitkomt. 
 
In het kort:

  • Donderdag 8 juni 2023
  • 17:00-19:00 uur
  • Adres: Korte Muiderweg - vervolgens volg de borden (zie kaartje hieronder)
  • Let op: dit is een bouwterrein! Niet afwijken van het pad en op eigen risico betreden

Locatie projectbureau

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?
Schrijf je in
en ontvang de nieuwsbrief. 

IMG 1044 1 1422x650

Bomenplantdag Lanenrijk 2b1

Voor de nieuwe bewoners van Lanenrijk fase 2B1 in Weesp heeft Blauwhoed/Van Wijnen op zaterdag 19 november een bomenplantdag georganiseerd. Bewezen is dat mensen gelukkiger en gezonder worden als natuur en omgeving in balans zijn. Door het planten van een boom in je tuin zorg je voor een groene wijk en help je mee om de biodiversiteit te bevorderen. Het was een hele gezellige koude dag met ook een hapje en een drankje voor alle aanwezigen.

Veste woning en Werfwoning

Energie berekenen

Met het oog op de toekomst zijn alle woningen volledig gasloos ingericht met duurzame oplossingen voor de verwarming en elektrisch koken. Je hebt een laag energieverbruik dankzij perfecte isolatie, een bodemwarmtepomp en bij sommige huizen zonnepanelen. Optioneel kun je kiezen voor (extra) zonnepanelen om nog meer voordeel te behalen.

Entrepotwoning

Informatieavond bar blauw

Weespersluis – Vechtrijk fase XB2 is nu een aantal weken in verkoop en de gesprekken zijn in volle gang. Meer dan de helft is dan ook al verkocht! Na de eerste rondes van de verkoopgesprekken, zijn er enkele woningen weer beschikbaar gekomen. Benieuwd welke dat zijn? Bekijk dan het aanbod op onze website en vul het inschrijfformulier in of pas je eerder ingevulde formulier hierop aan of neem direct contact op met een van de betrokken makelaars: