Open Huis Weespersluis

Header Open Huis 8 7 2023

Op zaterdag 8 juli a.s. van 14.00 tot 17.00 uur organiseren we een Open Huis in Weespersluis in Waterrijk, Vechtrijk en Lanenrijk! 

Een mooie kans om te ervaren hoe heerlijk wonen het is in deze groene en waterrijke omgeving, om bewoners te ontmoeten en je vragen te stellen aan deskundigen uit het projectteam.

Open Huis

Op zaterdag 8 juli ben je vanaf 14 uur van harte welkom in het projectkantoor van Weespersluis. Hieronder vind je de route. In het projectkantoor word je welkom geheten door het projectteam en hoor je alles over het actuele aanbod in Weespersluis. Daarnaast kun je hier de het kaartje van Open Huisroute ophalen, zodat je precies kunt zien welke woningen je kunt bekijken.

Ook kun je in Lanenrijk en in Vechtrijk/Waterrijk een QR wandeling maken. Tijdens verschillende audiofragmenten hoor je meer over deze nieuwe wijk. Uiteraard zorgen we ook voro een hapje en een drankje en een kleine speurtocht voor kinderen van de bezoekers van het Open Huis!

Meer informatie volgt over de opengestelde woningen volgt. Houd daarvoor deze pagina in de gaten.
Zet 8 juli nu alvast in je agenda! 

Header Open Huis 8 7 2023

Open Huis Weespersluis

Op zaterdag 8 juli a.s. van 14.00 tot 17.00 uur organiseren we een Open Huis in Weespersluis in Waterrijk, Vechtrijk en Lanenrijk! 

11 s3 Blauwhoed   XB2 Weespersluis cam008a v1

Inloopavond 8 juni aanstaande

Wil je meer weten over de nog beschikbare woniningen in Vechtrijk XB2? Kom dan op 8 juni tussen 17:00-19:00 uur naar het projectbureau in Weespersluis. Daar vertellen we je graag, onder het genot van een drankje, alles wat je wilt weten over de woningen. Het is een vrije inloop, dus kom wanneer het jou uitkomt. 
 
In het kort:

  • Donderdag 8 juni 2023
  • 17:00-19:00 uur
  • Adres: Korte Muiderweg - vervolgens volg de borden (zie kaartje hieronder)
  • Let op: dit is een bouwterrein! Niet afwijken van het pad en op eigen risico betreden

Locatie projectbureau

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?
Schrijf je in
en ontvang de nieuwsbrief.