Informatieavond bar blauw

Entrepotwoning

Weespersluis – Vechtrijk fase XB2 is nu een aantal weken in verkoop en de gesprekken zijn in volle gang. Meer dan de helft is dan ook al verkocht! Na de eerste rondes van de verkoopgesprekken, zijn er enkele woningen weer beschikbaar gekomen. Benieuwd welke dat zijn? Bekijk dan het aanbod op onze website en vul het inschrijfformulier in of pas je eerder ingevulde formulier hierop aan of neem direct contact op met een van de betrokken makelaars:

Makelaars:

deMakelaars | Vuurtoren                    Karin Timmer
0294-432323                                       06-53499653

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt omtrent de woningen, financiering en energielasten. Daarom hebben we op donderdag 10 november aanstaande een informatieavond georganiseerd waar het verkoopteam aanwezig is om je alles te vertellen over de nog beschikbare woningen. De Hypotheker is dan ook aanwezig die je (kosteloos) advies kan geven over bijvoorbeeld de maandlasten of over hoe bepaalde financiële constructies werken. 

  •  Donderdag 10 november
  • 19:00 – 21:00 uur
  • Bar Blauw, Ossenmarkt 34 in Weesp
Header Open Huis 8 7 2023

Open Huis Weespersluis

Op zaterdag 8 juli a.s. van 14.00 tot 17.00 uur organiseren we een Open Huis in Weespersluis in Waterrijk, Vechtrijk en Lanenrijk! 

11 s3 Blauwhoed   XB2 Weespersluis cam008a v1

Inloopavond 8 juni aanstaande

Wil je meer weten over de nog beschikbare woniningen in Vechtrijk XB2? Kom dan op 8 juni tussen 17:00-19:00 uur naar het projectbureau in Weespersluis. Daar vertellen we je graag, onder het genot van een drankje, alles wat je wilt weten over de woningen. Het is een vrije inloop, dus kom wanneer het jou uitkomt. 
 
In het kort:

  • Donderdag 8 juni 2023
  • 17:00-19:00 uur
  • Adres: Korte Muiderweg - vervolgens volg de borden (zie kaartje hieronder)
  • Let op: dit is een bouwterrein! Niet afwijken van het pad en op eigen risico betreden

Locatie projectbureau

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?
Schrijf je in
en ontvang de nieuwsbrief.