Energie berekenen

Veste woning en Werfwoning

Met het oog op de toekomst zijn alle woningen volledig gasloos ingericht met duurzame oplossingen voor de verwarming en elektrisch koken. Je hebt een laag energieverbruik dankzij perfecte isolatie, een bodemwarmtepomp en bij sommige huizen zonnepanelen. Optioneel kun je kiezen voor (extra) zonnepanelen om nog meer voordeel te behalen.

Om uit te rekenen wat jij (globaal) kunt besparen is er een energietool ontwikkeld. Hiermee kun je het verschil berekenen tussen de huidige woning en de nieuwe woning door het type warmtelevering en gebruik van je huidige woning in te vullen. Vervolgens selecteer je het bouwnummer van de nieuwe woning die jij op het oog hebt. De module doet een snelle berekening en geeft vervolgens overzichtelijk weer hoeveel jij zou kunnen gaan besparen.

Klik hier om meer te lezen en je energiekosten te berekenen!

Header Open Huis 8 7 2023

Open Huis Weespersluis

Op zaterdag 8 juli a.s. van 14.00 tot 17.00 uur organiseren we een Open Huis in Weespersluis in Waterrijk, Vechtrijk en Lanenrijk! 

11 s3 Blauwhoed   XB2 Weespersluis cam008a v1

Inloopavond 8 juni aanstaande

Wil je meer weten over de nog beschikbare woniningen in Vechtrijk XB2? Kom dan op 8 juni tussen 17:00-19:00 uur naar het projectbureau in Weespersluis. Daar vertellen we je graag, onder het genot van een drankje, alles wat je wilt weten over de woningen. Het is een vrije inloop, dus kom wanneer het jou uitkomt. 
 
In het kort:

  • Donderdag 8 juni 2023
  • 17:00-19:00 uur
  • Adres: Korte Muiderweg - vervolgens volg de borden (zie kaartje hieronder)
  • Let op: dit is een bouwterrein! Niet afwijken van het pad en op eigen risico betreden

Locatie projectbureau

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?
Schrijf je in
en ontvang de nieuwsbrief.