Waterrijk 5A1-west is in aanbouw

Een nieuw gevoel van rijkdom

Waterrijk is onderdeel van het woonlandschap Weespersluis tussen Muiden en Weesp in de Bloemendalerpolder. Zoek je een waanzinnige woning, net buiten de stad, met een overvloed aan ruimte, zon, water en groen om je heen? Dan komt deze kans als geroepen. Blauwhoed | Van Wijnen realiseert in fase 5A1-west 70 woningen.

Rijk aan ruimte…

In Waterrijk woon je landelijk chique en eigentijds op je eigen ‘eiland’. Je vindt hier een grote variatie aan woningen, van prachtige vrijstaande villa’s, fijne bungalows in verschillende groottes tot luxueuze appartementen. Allemaal omringd door veel groen, water en grote tuinen.

…details

De architectuur is geïnspireerd op de typisch Hollandse dorpen langs de Vecht. Dit zie je terug in het lijnenspel van de huizen, de verkaveling van het landschap en de nostalgische details. Oer-Hollands met een moderne touch.

…natuur

Steiger, bootjes en bruggen zijn kenmerkend voor de waterrijke omgeving. De woningen passen mooi in het landelijk landschap. Zie je jezelf al genieten van de ondergaande zon in je tuin of vanuit je bootje? Picture perfect!

…extra mogelijkheden

In Waterrijk komt bij een aantal woningen een extra buitenruimte in je tuin. Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden als inspirerende werkplek of luxe buitenkeuken.

Powered by Blauwhoed en Van Wijnen

Rijkdom zit vanbinnen

In Waterwijk worden 70 luxe, landelijke woningen gebouwd, die één worden met het authentieke, natuurrijke landschap van Weespersluis. Van Vrijstaande Villa’s en typisch Hollands Rietwoningen tot ruime Bungalows en een Landhuis met luxe appartementen in Vechtse stijl.

waterrijk