EEN NIEUW GEVOEL VAN RIJKDOM

Waterrijk is onderdeel van het woonlandschap Weespersluis. Dat ligt tussen Weesp en Muiden in de Bloemendalerpolder. Zoek je een riante woning, net buiten de stad, met een overvloed aan ruimte, zon, water en groen om je heen? Dan komt deze kans als geroepen. Blauwhoed | Van Wijnen gaat in deze fase (5A1-west) 70 woningen ontwikkelen en realiseren. Bekijk hier het aanbod!

Rijk aan variatie…

In Waterrijk 5A1 woon je landelijk chique en eigentijds op je eigen ‘eiland’. Je vindt hier een grote variatie aan woningen, van prachtige vrijstaande villa’s, fijne bungalows in verschillende groottes tot luxueuze appartementen. Allemaal omringd door veel groen, water en grote tuinen. In totaal komen hier 70 woningen in 8 verschillende woningtypes. Vijf van deze woningen zijn appartementen.

…architectuur

Waterrijk is een eilandenrijk waarbij landelijk- en eigentijds wonen bij elkaar komt. Waar je ook komt in de wijk, altijd heb je zicht op het water of kun je bij de waterkant komen. Tuinen en openbare groenzones bevinden zich veelal langs de waterkanten. Bootjes, steigers, bruggen en haventjes duiden op een rijke beleving van het water en het aangrenzend groengebied.
Deze unieke landelijke waterrijke omgeving vraagt om een eigen specifieke identiteit. Van Egmond Architecten heeft zich laten inspireren door Hollandse dorpen langs de Vecht, en de daarbij behorende uitgesproken typologieën en architectuur. De uitdaging in Waterrijk is om geen kopie van het oude te maken maar om het als inspiratie te gebruiken en op eigentijdse of nieuwe wijze in te zetten.

…natuur

Steiger, bootjes en bruggen zijn kenmerkend voor de waterrijke omgeving. De woningen passen mooi in het landelijk landschap. Zie je jezelf al genieten van de ondergaande zon in je tuin of vanuit je bootje? In het plan wordt rekening gehouden met de kinderen, want er komen op verschillende plekken leuke speelveldjes. Aan de overkant komt een brede groenstrook met water.

…extra mogelijkheden

In Waterrijk komt bij een aantal woningen een extra buitenruimte in je tuin. Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden als inspirerende werkplek of luxe buitenkeuken. Straks volgt hier meer informatie over. 

Wil je niets missen? Schrijf je dan in via het belangstellingsformulier.

Rijkdom zit vanbinnen

In Waterwijk worden 70 luxe, landelijke woningen gebouwd, die één worden met het authentieke, natuurrijke landschap van Weespersluis. Van Vrijstaande Villa’s en typisch Hollands Rietwoningen tot ruime Bungalows en een Landhuis met luxe appartementen in Vechtse stijl.

waterrijk