Architect aan
het woord

Binnenkort!

lanenrijk 2b3 zuid

De architectuur in Vechtrijk is geïnspireerd op de typische Hollandse dorpen langs de Vecht. De Vechtse charme zie je terug in de karakteristieke uitstraling van de huizen en de nostalgische details. De knusse straatjes, pittoreske woningen en groene oevers zijn typerend voor de streek. Wonen in Vechtrijk voelt als wonen in een charmant vestingstadje, met een moderne touch.

“het stadse aanzicht vormt een mooi contrast met de groene binnenruimte.”

Onze woningen zijn herkenbaar aan de creatieve, speelse bouw en de rijke decoratie. Ze variëren in kleur, hoogte en indeling. Van statig Grachtenhuis tot stijlvolle Werfwoning. En van klassieke trapgevels tot oer-Hollands pannendak. Deze variatie aan woningen en gevels geeft de wijk een sfeervolle uitstraling.

Mark Lardinoye
(Architect Mulleners + Mulleners)

Grachtenhuis

HET DETAILNIVEAU IS GELIJKWAARDIG AAN DAT VAN HISTORISCHE VECHTSE STADJES, MAAR DAN MODERNER

Overal is nagedacht over het optimaal genieten van binnen en buiten. Mark: “Vanuit veel woningen heb je een waanzinnig uitzicht op de haven of het water. We hebben daarom zo veel mogelijk glas gebruikt, natuurlijk rekening houdend met het energieverbruik. En de ramen zijn niet zomaar gaten in de muur, het baksteen is als het ware om het glas en kozijn heen gedrapeerd.”