Herenhuizen

samen ben je

net iets meer thuis

Weespersluis krijgt er weer een prachtige nieuwe wijk bij: Lanenrijk 2B3 Zuid. De woningen zijn heel divers en stijlvol. Echt plaatjes! Ben je benieuwd?

Binnenkort in verkoop!

Lanenrijk 2B3 ZUID wordt de prachtige nieuwe wijk tussen ‘Park aan de Muiderslotlaan’ en een groot plantsoen. Een nieuwe buurt waar de stijlvolle woningen langs mooie lanen staan en water altijd dichtbij is. Deze fase biedt voor elk wat wils. Wat dacht je van een riante twee-onder-een-kapwoning, sfeervolle bungalow of rijwoning met een veranda? Of je nu jong bent of oud, een stel of gezin, hier voel je je snel thuis.

Meer oog
voor detail...

De woningen in Lanenrijk worden gebouwd in de ‘Fin de siècle’-architectuur. Deze bouwstijl van rond 1900 kenmerkt zich door de rijke decoraties, zoals ruime dakoverstekken met mooie houten daklijsten, fraaie erkers, serres, veranda’s en veel variatie in kleur van metselwerk en kozijnen. De combinatie van deze verfijnde architectuur met het gevarieerde woningaanbod zorgt voor een heel aantrekkelijk straatbeeld. Zoveel te zien en geen straat is hetzelfde.

Wil je een indruk krijgen van de bouwstijl? Een deel van Lanenrijk is al bewoond. Wandel door de straatjes, steegjes en hofjes van fase 1 en proef de sfeer.

Ext 09   Render
33193   Int 01 small

Net iets 
meer thuis

In Lanenrijk, midden in het schilderachtige landschap van Weespersluis, voel je je snel thuis. Alles is nieuw en je buren wonen er ook pas kort. Dat schept een band. Je leert elkaar makkelijk kennen en je wordt direct opgenomen in de buurt. Het is echt een dorpje binnen de stad.

De wijk wordt verrijkt met woningen in verschillende prijsklassen. Er komen stijlvolle Herenhuizen, Laanwoningen, twee-onder- een-kap Singelwoningen  en Bungalows. Ga eens kijken en laat je verrassen door de variëteit aan woningen. 

meer aandacht voor natuur

We besteden veel aandacht aan een gevarieerde groene inrichting van de openbare ruimte en de vermindering van CO2. Dat betekent dat je straks leeft in een unieke omgeving waarin mens en natuur harmonieus samenleven.

Er is minder verharding dankzij bestrating met open stenen, waardoor gras tussen de voegen kan groeien en water beter in de grond wordt opgenomen. Er komen ook bomen en lage begroeiing op het binnengebied bij de parkeerplaatsen. Hiermee verrijken we de biodiversiteit en verminderen we de hittestress in de omgeving. Als aanvulling hierop, zijn er nestkasten geïntegreerd in de gevels. Zo voelen insecten, bijen, vogels en vlinders zich hier net iets meer thuis. Net als jij.


Een sterker buurtgevoel

Het dorpse karakter van Weespersluis maakt dat je snel mensen ontmoet. Er wordt ook van alles georganiseerd door de bewoners. Zoals gezellige buurtborrels en bootcamp voor de sportievelingen. De buurtkamer is ook een fijne plek. Hier kun je spontaan binnenlopen voor een kop koffie of genieten van een wijnproeverij op z’n tijd. Een paar buurtbewoners vertellen je graag over over het samen-gevoel. Bekijk het filmpje hieronder. 

En ken je de app Aerea of People al? Via deze app volg je alle ontwikkelingen in de buurt en maak je makkelijk contact met andere bewoners. Handig, als je bijvoorbeeld even een trap van iemand wilt lenen, of een BBQ of inzamelingsactie wilt organiseren. Als je bij ons gaat kopen, krijg je een account, zodat je niets mist in de buurt. 

gevoelg van Tijdloze elegantie 

De Fin de Siècle bouwstijl is een architecturale stroming, waarin elementen uit verschillende historische stijlen worden gecombineerd met nieuwe technologische innovaties. Deze bouwstijl, met de nadruk op detail en vakmanschap, geeft Weespersluis een gevoel van tijdloze elegantie. 

Weesp beeld winkels

Een gezellig centrum om 
de hoek

Lanenrijk ligt aan de rand van het gezellige vestingstadje Weesp met een eigen karakter en een levendig centrum. ’s Zomers zit je heerlijk aan het water op één van de vele terrassen. Ook zijn er veel winkeltjes, de beste ijssalon van Nederland, een theater en het hele jaar gezellige events.

Weespersluis situatie interactief 01

Waterrijk

Lanenrijk

Vechtrijk