VEELGESTELDE VRAGEN

Binnenkort!

Lees op deze pagina een aantal vragen en antwoorden die betrekking hebben op Lanenrijk 2B3 ZUID.

Wat is de planning?
 • De start verkoop wordt deze zomer verwacht 
 • De start bouw naar verwachting tweede kwartaal 2025
 • Gefaseerde oplevering naar verwachting tweede kwartaal 2026

Wat is het woonprogramma van Lanenrijk 2B3 ZUID
 • Totaal 66 eengezinswoningenin zeven verschillende woningtypes

Wat zit er bij de v.o.n. prijs inbegrepen?
 • Grond- en bouwkosten
 • Aanlegkosten nutsvoorzieningen en CAI
 • Notariskosten voor de aankoop van je woning
 • Makelaarscourtage
 • 21% Omzetbelasting
 • Kosten waarborgcertificaat SWK

Wat zit er niet bij de v.o.n. prijs inbegrepen?
 • Kosten voor optioneel meerwerk
 • Abonnee- en aansluitkosten voor telefoon, CAI en nutsvoorzieningen
 • Afsluitprovisie, notaris- en kadasterkosten voor je hypotheek
 • Rente tijdens de bouw

Waar zijn de verkoopcontractstukken beschikbaar?

Zodra je een optie op een woning hebt is alle verkoop(contract)documentatie van de toegewezen woning in de ‘mijn omgeving’ te vinden.


Hoe zit het met de badkamer en keuken?

Badkamer(s)
Alle woningen worden opgeleverd met één of twee badkamers conform de verkoop(contract)tekeningen. Uiteraard is/zijn deze aan te passen naar eigen wens in overleg met de kopersbegeleiding. We werken met gerenommeerde merken als Villeroy & Boch en kranen van Grohe.

Keuken
In de v.o.n.-prijs van de woningen is geen keuken inbegrepen. Je krijgt wel een keukencheque ter waarde van een x bedrag. Deze is nog nader te bepalen per woningtype. 


Welke opties kan ik kiezen?

Bij de start van de verkoop is er een prijslijst van de grote opties zoals o.a. een uitbouw aan de achterkant of dakkapel beschikbaar. Deze bedragen kunnen belangrijk zijn bij het maken van een keuze. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Zo kan je wanden verplaatsen, keuken aan voorkant i.p.v. de achterkant of andersom, een extra badkamer op de zolderverdieping, noem maar op. Deze mogelijkheden bespreek je straks met de aannemer als je een woning hebt gekocht.


Wat is beng?

Per januari 2021 is de EPC waarde van een woning veranderd in een BENG waarde. De zogenaamde Bijna Energie Neutrale Gebouwen. Voorheen was de EPC-waarde van je woning belangrijk om te weten i.v.m. het aanvragen van een hypotheek. Dat is per januari 2021 veranderd in BENG. Alle (grote) opties (uitbouw/dakkapel e.d.) kunnen invloed hebben op de berekening van de BENG. Wij moeten voldoen aan een bepaalde norm en daarom is het helaas niet mogelijk om bepaalde combinaties van opties te kiezen. De berekening zal opnieuw gedaan moeten worden zodra het duidelijk is welke opties je zou willen. Daarna blijkt of dat mogelijk is. Dat kan per woning verschillen. Alle nieuwbouwwoningen hebben energielabel A, dit is het meest gunstige label en staat voor een duurzame en energiezuinige woning.
Lees meer over BENG of over de energieprestaties.


Wat zijn de afmetingen van de tuinen?

Wij krijgen vaak veel vragen over de diepte van tuinen. Wij kunnen helaas niet per bouwnummer aangeven wat de precieze afmetingen zijn. We houden ons aan de kaveloppervlaktes en als je de verhouding van het huis op de kavel ziet, zou je een inschatting kunnen maken. De circa afmetingen zijn uiteraard wel beschikbaar bij de verkoopgesprekken.


Hoe wordt het parkeren opgelost?

In het (gemeenschappelijke) binnengebied worden parkeerplaatsen gerealiseerd welke zijn toegewezen aan bepaalde woningen/bouwnummers. Deze parkeerplaatsen worden voorbereid voor het (optioneel) laten plaatsen van een laadpaal. In de verkoop(contract)stukken zal hierover meer informatie beschikbaar zijn. Een aantal bouwnummers kan parkeren op eigen terrein. Rondom het project is er ook parkeergelegenheid in het openbare gebied.


Bij wie kan ik terecht voor vragen?

Heb je een algemene vraag? Stel hem dan via info@woneninweespersluis.nl. Wij antwoorden dan zo snel mogelijk.


Kan ik rechten ontlenen aan de informatie op deze website? 

Weespersluis is nog in ontwikkeling. Deze website geeft een indruk van wat wij op dit moment verwachten te zullen gaan realiseren. De afbeeldingen (artist impressions) zijn indicatief. In de verdere ontwikkeling kunnen ontwerpen en keuzes wijzigen als gevolg van bijvoorbeeld nieuwe inzichten, planologische wijzigingen of eisen van de gemeente. Het uiteindelijke ontwerp en de uiteindelijke keuzes zullen worden opgenomen in (de bijlagen bij) de aan te gaan overeenkomsten met kopers. Daarvan zal deze website geen onderdeel uitmaken. Hierdoor kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend.