Haven

stel je voor

jouw thuis
aan de haven

Vechtrijk vormt het centrum van Weespersluis. Rondom de haven is altijd wat te beleven. 

Binnenkort!

lanenrijk 2B3 zuid

Vechtrijk is onderdeel van het woonlandschap Weespersluis tussen Muiden en Weesp in de Bloemendalerpolder. Zoek je een prachtige woning, net buiten de stad met alle faciliteiten binnen handbereik? En lijkt het je fantastisch om je aan de gezellige haven in het centrum van Weespersluis te settelen? Dan komt deze kans als geroepen. Blauwhoed | Van Wijnen biedt in Vechtrijk XB2 37 zeer gevarieerde woningen aan.

een thuis voor vogels en insecten

In Vechtrijk woon je Oudhollands chique met een stadse touch op je eigen schiereiland. De nieuwe wijk is speels opgezet met een grote variatie aan woningen, van statige grachtenpanden en dwarskappers, tot riante twee-onder-één-kapwoningen en luxe appartementen gelegen aan of om de hoek van de haven.

In Vechtrijk XB2 is ook veel aandacht  besteed aan de flora en fauna. Wil je weten wat? 

VESTINGSTADJE AAN DE VECHT

De architectuur is geïnspireerd op de typische Hollandse dorpen langs de Vecht. De Vechtse charme zie je terug in het lijnenspel van de huizen, de klassieke Oudhollandse bouw en de nostalgische details. Knusse straatjes, pittoreske huizen en groene oevers. Wonen in Vechtrijk voelt als wonen in een charmant vestingstadje langs de Vecht. 

Weesp beeld winkels

Een gezellig centrum om 
de hoek

Vechtrijk vormt het centrum van Weespersluis en in de haven is altijd iets te beleven. Er komt een lokale supermarkt, een aantal kleine winkels, een gezondheidscentrum en er is ruimte voor horeca. Je haalt je boodschappen en vrijdagmiddagborrel dus gewoon lekker om de hoek.

Weespersluis situatie interactief 01

Waterrijk

Lanenrijk

Vechtrijk