Nieuwbouwproject Lanenrijk in Weespersluis

Grote variatie aan woningen

Als je net onder de rook van Amsterdam zoekt naar meer woonruimte, meer groen, comfort van een nieuwbouwwoning en faciliteiten om de hoek? Kijk dan eens verder op deze website. Vlakbij de historische kern van Weesp, ligt het nieuwbouwproject Lanenrijk. Een nieuwe wijk met veel water en grote variëteit aan woningen die gekenmerkt worden met de zogenaamde ‘fin de siècle’ stijl. Deze stijl kenmerkt zich door rijk gedetailleerde gevels, veranda’s, ornamenten, bijzondere kozijnen en bijvoorbeeld hogere plafonds. Deze sfeer sluit perfect aan bij het authentieke karakter van Weesp en bij de buitenplaatsen langs de Vecht. Lanenrijk is een stadsparkbuurt met veel singels, lanen en hofjes gelegen vlak bij het centrum van Weesp.

De eerste fase is reeds opgeleverd en bewoond en de tweede fase is nog in aanbouw maar zal ook snel de nieuwe bewoners welkom heten.

In verkoop

De 27 prachtige woningen van de derde fase zijn in verkoop. Deze keer met 3 appartementen, 8 benedenwoningen met tuin, 9 bovenwoningen met prachtige franse balkons en terras aan de achterkant, 6 Laanwoningen en 1 Herenhuis met erker aan de zijkant. Ondertussen is de inschrijving gesloten en worden de woningen toegewezen.

Beelden van Lanenrijk