Nieuwbouwproject Lanenrijk in Weespersluis

Grote variatie aan woningen

Als je net onder de rook van Amsterdam zoekt naar meer woonruimte, meer groen, comfort van een nieuwbouwwoning en faciliteiten om de hoek? Kijk dan eens verder op deze website. Vlakbij de historische kern van Weesp, ligt het nieuwbouwproject Lanenrijk. Een nieuwe wijk met veel water en grote variëteit aan woningen die gekenmerkt worden met de zogenaamde ‘fin de siècle’ stijl. Deze stijl kenmerkt zich door rijk gedetailleerde gevels, veranda’s, ornamenten, bijzondere kozijnen en bijvoorbeeld hogere plafonds. Deze sfeer sluit perfect aan bij het authentieke karakter van Weesp en bij de buitenplaatsen langs de Vecht. Lanenrijk is een stadsparkbuurt met veel singels, lanen en hofjes gelegen vlak bij het centrum van Weesp.

De eerste fase is reeds opgeleverd en bewoond en de tweede fase is nog in aanbouw maar zal ook snel de nieuwe bewoners welkom heten. Fase 3 is ondertussen uitverkocht.

4e fase in ontwikkeling

De vierde fase van Lanenrijk kenmerkt zich weer door de grote variëteit aan woningtypes en gevels. In deze fase komen veel woningtypes terug die reeds in eedere fases zijn aangeboden. Er komen 84 eengezinswoningen en één nieuw type; de bungalow. Klik hier voor het nieuwe toekomstige aanbod.

Beelden van Lanenrijk