Nieuwbouwproject Lanenrijk in Weespersluis

Grote variatie aan woningen

Als je net onder de rook van Amsterdam zoekt naar meer woonruimte, meer groen, comfort van een nieuwbouwwoning en faciliteiten om de hoek? Kijk dan eens verder op deze website. Vlakbij de historische kern van Weesp, ligt het nieuwbouwproject Lanenrijk. Een nieuwe wijk met veel water en grote variëteit aan woningen die gekenmerkt worden met de zogenaamde ‘fin de siècle’ stijl. Deze stijl kenmerkt zich door rijk gedetailleerde gevels, veranda’s, ornamenten, bijzondere kozijnen en bijvoorbeeld hogere plafonds. Deze sfeer sluit perfect aan bij het authentieke karakter van Weesp en bij de buitenplaatsen langs de Vecht. Lanenrijk is een stadsparkbuurt met veel singels, lanen en hofjes gelegen aan de statige Bloemendalerpoldersingel en aan de Fort Abcoudelaan.

De meeste woningen hebben standaard twee parkeerplaatsen op eigen terrein in de achtertuin. Ook zijn de erfafscheidingen mee ontworpen en staan bij een aantal paadjes naar voordeuren postkasten.  De woonoppervlaktes variëren van ca.130 m² tot ca. 195 m².

Groots opgezet met parkeerplaatsen

De woningen zijn groots opgezet met ruime tuinen die goed liggen op de zon en aan het water. Ze hebben praktisch allemaal twee parkeerplaatsen op eigen terrein in de achtertuin. De Herenhuizen en Singelwoningen hebben een extra grote berging voor bijvoorbeeld je surfboard. De Vrijstaande Villa en Buitenhuis hebben standaard een stenen garage.

Keuze vrijheid bij nieuwbouwproject Lanenrijk

De 25 nieuwe droomhuizen in Lanenrijk bieden je zoveel keuzevrijheid als je wilt. Zo kan je kiezen voor een keuken voor of achter, één grote of twee kleinere badkamers, een garage of carport, veranda’s en uitbouw van 1,20 of 2,40 meter.

 

Beelden van Lanenrijk

Het woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates