Vechtse Villa bwnr 18

Financiering van je nieuwbouwwoning

Nu in verkoop

Vechtrijk XB2
Woningaanbod

Bij de aankoop van een woning komt veel kijken; zo ook de financiering. Misschien wist je nog niet dat het afsluiten van een hypotheek voor een nieuwbouwwoning een paar voordelen met zich meebrengt ten opzichte van een bestaande woning. Hieronder lees je hier meer over.

AFWERKING VAN DE WONING EN HYPOTHEEKLASTEN TIJDENS DE BOUW
Bij nieuwbouw krijg je tijdens de bouwperiode reeds te maken met hypotheeklasten voor deze nieuwe woning en soms dus met dubbele woonlasten als je nu al huur of voor een hypotheek betaalt. De lasten voor de nieuwbouwwoning kun je tijdens de bouwperiode (deels) meefinancieren in de nieuwe hypotheek of vanuit een overbruggingshypotheek betalen. Dat scheelt dan behoorlijk in je maandelijkse uitgaven. Tenslotte wil je ook nog wat sparen voor een nieuwe inrichting of de verhuiskosten.

Verder kan alle afwerking van de woning, dus een uitbouw of een dakkapel, de keuken, een badkamer, vloer- wand- en plafondafwerking tot en met de aanleg van de tuin meegenomen worden in de hypotheek. Mits je voldoende inkomen hebt natuurlijk.

ONZE FINANCIEEL ADVISEURS STAAN JE GRAAG TE WOORD
De Hypotheker is gespecialiseerd in nieuwbouw en specifiek ook voor Vechtrijk XB2. Ze weten alles over de woningen en hebben bijvoorbeeld ook de mogelijkheid tot een offertegeldigheidsduur van 18 maanden! Zij kunnen kosteloos een oriëntatiegesprek voor een nieuwe hypotheek inplannen.

Neem direct contact op met:
De Hypotheker Amsterdam: 020 41 61 520

VOORDELEN DE HYPOTHEKER OP EEN RIJTJE:

  • De Hypotheker geeft volkomen onafhankelijk hypotheekadvies. Jij als klant staat centraal. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden vergelijken wij de hypotheken van meer dan 40 aanbieders. Dit doen we net zo lang tot we de beste deal gevonden hebben.
  • Een hypotheek moet precies bij je passen. Daarom willen we je eerst goed leren kennen. Zo kunnen we de hypotheek voor je vinden, die exact past bij je situatie, je toekomstverwachtingen en je
    financiële positie.
  • Wij zijn duidelijk en transparant. Wij leggen alles heel duidelijk en begrijpelijk uit.
    Ook over onze inkomsten zijn we helder.
  • We zoeken jouw optimale hypotheek met de scherpste prijs. Daarom kunnen wij bij de hypotheekverstrekkers scherpe prijzen en gunstige voorwaarden afspreken. Jouw hypotheek is nergens anders goedkoper.
  • Wij bieden maximale zekerheid. Bij ons ben je zeker van een deskundig advies. Je kunt erop rekenen dat je een hypotheek afsluit die het beste bij je past. Natuurlijk leggen wij je alles haarfijn uit. Zo weet je precies welke risico’s er eventueel zijn en hoe je die kunt opvangen.
  • De hypotheekadviseurs regelen alles voor je. Alles wat komt kijken bij het afsluiten van een hypotheek is bij ons in goede handen. We regelen alles voor je. Van de eerste taxatie en de bouwkundige keuring tot en met een zorgvuldige nazorg.