Zó in je nieuwe (t)huis!

De sleutels van je nieuwbouwwoning krijgen en verhuizen zonder dat je eerst nog weken moet klussen? Dat kan!

Bij een verhuizing naar een nieuwbouwwoning komt heel wat kijken. Van de vloeren uitkiezen tot een verlichtingsplan maken en van een kleurenpalet bepalen tot de raamdecoratie selecteren. En dan moet het klussen nog beginnen. Met de service ‘Zo in je nieuwe huis’ kan Meiling Interieur & Decoratie uit Putten dit traject voor je verzorgen. Van advisering tot volledige afwerking.

Hoe werkt het?

Je begint met een vrijblijvende afspraak met een interieurstylist. Jullie bespreken welke woonsfeer bij je past. Kies je voor basic, industrieel of juist voor design? Met jouw budget als uitgangspunt denkt de stylist met je mee en geeft advies, inspiratie en ideeën. Je kunt bij ons terecht voor behang, gordijnen, verf, raamdecoratie, wanddecoratie en vloeren.

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden? Dan maak je een tweede afspraak. Nu werken jullie een gedetailleerd plan uit, met bijbehorend kostenplaatje. De uitvoering van dit interieurplan mag je op allerlei manieren invullen. Heb je weinig tijd of houd je niet van klussen, dan geef je alles uit handen. Maar het mag ook anders. Zo kun je bijvoorbeeld samen met professionals aan de slag gaan. Of je koopt de materialen via Meiling in en doet de uitvoering zelf, met of zonder advies van een verfcoach. Alles is bespreekbaar.

Afwerking financieren

Met ‘Zo in je nieuwe huis’ weet je vooraf precies wat de kosten van de afwerking van je nieuwbouwwoning zullen zijn. Dat is één van de grote voordelen van deze service. Bovendien kun je deze kosten meefinancieren.

Klaar!

Hoe heerlijk is het om zo in je sfeervol afgewerkte nieuwe woning te kunnen? Je hoeft alleen nog de meubels op de juiste plek te zetten en… je bent klaar om te wonen!

Meer weten over de mogelijkheden?

Vraag het je kopersbegeleider of kijk op www.meilingputten.nl
Wil je de collectie liever zien en voelen, kom dan naar de winkel.

Meiling Interieur & Decoratie
Kerkstraat 90
3882 BT Putten
0341 – 369 009

Beelden van Zo in je nieuwe huis