Type Herenhuis, Uitverkocht

De droomwoningen zijn maar liefst zes meter breed en worden echt bijzonder door de extra verdiepingshoogte (2,90 meter) van de begane grond. Dit geeft een heel luxe en ruimtelijk gevoel. Bovendien zorgen de hoge ramen voor veel extra lichtinval. Bouwnummers 31, 34 en 35 liggen op de hoek van het rijtje en hebben een prachtige zijerker. Alle Herenhuizen hebben één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een extra grote berging. Deze woningen hebben een klassieke indeling met standaard een ruime woonkeuken in een uitbouw aan de achterzijde, met uitzicht op de heerlijke tuin. Hierdoor heb je een fraaie zithoek aan de voorzijde. Op de verdieping vind je drie goede slaapkamers, badkamer met ligbad en douche én een separaat tweede toilet.

De tweede verdieping heeft een dwarskap. Door de extra ruimte die hiermee ontstaat, creëer je makkelijk een extra werk- of slaapkamer(s) of speelruimte voor de kinderen. Bij alle woningen zie je sierelementen in het metselwerk, steeds op verschillende manieren toegepast en in andere kleuren baksteen. Zo krijgt ieder Herenhuis zijn eigen karakter.

Bouwnummer 34 is het XL-Herenhuis. Een schitterend huis dat een stuk groter is door de mooie zij-erker en uitbouw. De zeer riante kavel heeft een vlonder aan het water. Leg een sloepje aan en vaar straks de Vecht op.

OPTIONEEL KUNNEN DEZE WONINGEN WORDEN UITGEBREID MET:
  • Keuken aan voorzijde in plaats van achterzijde
  • Extra werk- of slaapkamer(s) op zolder
  • Inloopkast bij de ouderslaapkamer
  • Badkamer naar de voorzijde
  • Trapkast
  • Uitbouw aan de achterkant van 1,20 of 2,40 meter
  • Luchtwarmtepomp

Eigenschappen

Terug naar het aanbod Ik wil me inschrijven

Prijzen van type Herenhuis

Alle woningen zijn verkocht.

kavelkaart Lanenrijk

Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Beelden van type Herenhuis

Overig woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates