Weespersluis, waar het goed leven is

Ruimte om te leven

Woonlandschap Weespersluis ligt zeer centraal tussen Muiden en Weesp. Ideaal als je werkt in Amsterdam, Almere of Hilversum en lekker ruim wilt wonen. Natuurlijk komen er uitstekende voorzieningen in de woonwijk, zoals een Brede school en kinderopvang.

Het landschap speelt een belangrijke rol. Slechts een derde deel van het gebied wordt bebouwd. De rest blijft open voor water en groen. Straks vaar je met je sloep zo de Vecht op. Bovendien komt er een ‘rondje plas’. Dit is een recreatiepad door natuurlijk ingericht gebied. Wordt dit jouw nieuwe hardlooprondje of de favoriete speelplek van de kinderen? Lees meer over Weespersluis  of lees hier de meest gestelde vragen.

Prachtige woningen in Lanenrijk zichtbaar!

De eerste fases van Lanenrijk zijn al bewoond en de vierde fase is in aanbouw. Bekijk hieronder hoe prachtig de eerste woningen zijn geworden. Hoe rijk de gevels gedecoreerd zijn en hoe divers de straten zijn geworden. Waterrijk en Vechtrijk krijgen een andere architectuur, maar ga alvast een rondje wandelen door deze prachtige nieuwe wijken om het gevoel van ruimte en levendigheid te krijgen.

Beelden van de eerste fase in Weespersluis – Lanenrijk