Inschrijven & toewijzen

LET OP: Inschrijven voor Lanenrijk Fase 1B was mogelijk tot 2 juli. De inschrijving is momenteel gesloten. Op dit moment zijn wij druk bezig om alle formulieren te controleren en de woningen toe te wijzen. We streven ernaar de woningen uiterlijk vrijdag 6 juli toe te wijzen. 

Op de aanbodpagina vind je alle bouwnummers van woningen die momenteel in verkoop zijn. Bij ieder bouwnummer kun je de desbetreffende verkoopinformatie inzien. Heb je je favoriete bouwnummer(s) gekozen en wil je in aanmerking komen voor één van de woningen? Dan kun je het inschrijfproces starten.

INFORMATIE & INSCHRIJVEN
Om het inschrijven te starten, vul je op de interesse pagina het interesse formulier in. Je ontvangt dan een een unieke inschrijf-link per e-mail. Zodra je hierop klikt kan niemand meekijken. Er wordt gewerkt met een beveiligde verbinding, net als bij online bankieren. Voordat je aan de slag gaat, krijg je van ons een e-mail waarmee we nogmaals checken of we het juiste e-mail adres hebben, hierin staat een link waarmee jij de persoonlijke inschrijfapplicatie kunt benaderen.

LET OP: je kunt de email niet doorsturen naar iemand anders, je inschrijving is gekoppeld aan jouw email adres.

In deze persoonlijke inschrijfapplicatie vul je jouw gegevens in door de verschillende stappen te volgen. Heb je alle gegevens naar wens ingevuld? Klik dan op ‘Verzenden’. Je inschrijving wordt dan naar ons verstuurd en definitief opgeslagen.

Geen e-mail ontvangen? Kijk dan of deze in je spamfolder is terecht gekomen.

TOEWIJZINGSPROCEDURE
De inschrijftermijn eindigt op maandag 2 juli – 12:00 uur. Voor de toewijzing van de woningen kijken we niet naar wie zich als eerste heeft ingeschreven. Neem dus gerust de tijd om alle informatie te bekijken, voordat je een keuze voor een woning maakt.

Nadat de inschrijfperiode is gesloten checken we of alle formulieren compleet ingevuld zijn. Vervolgens wijzen wij de woningen toe op basis van financiële gegevens. Krijg je een woning toegewezen dan neemt één van de betrokken makelaars contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. De overige kandidaten ontvangen een email waarin staat dat ze voor nu geen woning toegewezen krijgen.

VERKOOPGESPREKKEN
Op het moment dat je hoort dat je een woning toegewezen hebt gekregen, wordt er zo spoedig een eerste gesprek ingepland met de desbetreffende makelaar. Tijdens dit eerste gesprek wordt allereerst de financiële situatie nader bekeken, om te checken of de aankoop van de woning financieel haalbaar is. Tevens neemt de makelaar het proces van de aankoop van de woning met je door en samen werpen jullie een eerste blik op de (concept)contractstukken. Na dit gesprek ontvang een usb-stick met de verkoopinformatie, bestaande uit verkooptekeningen, technische omschrijving en koop- en aannemingsovereenkomst. Aan de hand van deze informatie kun je een weloverwogen besluit nemen of je overgaat tot aankoop.

TEKENAFSPRAKEN
Na dit verkoopgesprek wordt de tekenafspraak ingepland. Het is goed om te weten dat je na het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst nog twee maanden de tijd hebt om de financiering te regelen.

We wensen je veel plezier & succes met het kiezen van jouw ideale huis in Lanenrijk!